Turneja Rundek Cargo trija u martu u Srbiji


Darko RundekRundek Cargo trio posle niza od šest uspešnih beogradskih nastupa nastavlja promovisanje novog CD albuma „Plavi avion“ srpskom mini turnejom koja će tokom marta obuhvatiti Novi Sad, Zrenjanin, Kragujevac i još neke gradove.

Gitarista i pevač Darko Rundek, violinista Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić turneju počinju dvostrukim gostovanjem u Novom Sadu, gde će svirati 18. i 19. marta u Srpskom narodnom pozorištu.

Rundek Cargo trio potom nastupa u zrenjaninskom pozorištu „Toša Jovanović“ 24. marta i u kragujevačkom „Joakimu Vujiću“ 25. marta. Spisak gradova Srbije u kojima će nastupiti Rundekov trio nije zaključen i Long Play će uskoro saopštiti dodatne datume, kao i cene ulaznica i način prodaje za čitavu turneju.

{youtube}-DfW6TPaRM0{/youtube}

Uz to Rundek Cargo trio će se 27. marta spustiti do Crne Gore gde će svirati u Kulturno-informativnom centru „Budo Tomanović“ u Podgorici.

Povodom regionalno hvaljenog albuma „Plavi avion“, sa koga je izdvojen spot „Indijanska“, Rundek Cargo trio je pred Novu godinu održao niz od šest sjajnih koncerata u ispunjenoj dvorani kulturnog centra „Vuk Karadžić“ u Beogradu.

(Visited 102 times, 1 visits today)