Turneja grupe „Fit“


FitŠto bi’ daleko, sada je blizu! Dugo najavljivana turneja legendarne riječke grupe Fit zakazana je februar mesec. Ovom turnejom biće obuhvaćene tri zemlje regiona, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija.

Turneju započinju u četvrtak 2. februara u zagrebačkom Boogaloo, dan kasnije 3. februara nastupaju u Banja Luci, a 4. februara u Sarajevu. Na domaćem terenu, pred riječkom publikom sviraće dva dana 10. i 11. februara u Stereo dvorani. Dan zaljubljenih, 14. februar rezervisan je za Staru Pazovu.

S obzirom da se za beogradski koncert 16. februara u klubu Atom Live očekuje velika zainteresovanost, Fit će i dan kasnije održati nastup pred Beograđanima. Poslednji koncert tokom mini turneje nazvane „Winter Club Tour“, a koja je samo deo turneje „Live 2012“, Fit će održati 18. februara u novosadskom klubu Route 66.

Fit

Više informacija o svim koncertima biće objavljeno uskoro.

„Kao uvertiru predstojećoj turneji Fit u sastavu Davor Lukas, Zorko Opačić, Miro Tešević i Alen Tibljas plasirao je spot za najnoviji singl „Kraljica“.
{youtube}V9ztLxp3x18{/youtube}
U spotu realizovanom u saradnji sa beogradskom MTS produkcijom pojavljuje se puno poznatih mladih glumaca iz Srbije, te Fitovci očekuju da će zajedno sa novim singlom spot pronaći put do publike. A kao poklon za sve ove godine vernosti i u vremenu kada bend nije egzistirao, pored aktuelnog albuma „2011“ i prva dva albuma u remasterizovanom izdanju od sada se mogu besplatno preuzeti sa sajta www.fitrijeka.com
izjavili su organizatori.

U bendu najavljuju da je ovo samo početak koncertnih aktivnosti, i da se do kraja godine očekuju nastupi u svim državama bivše Jugoslavije.

(Visited 26 times, 1 visits today)