Turneja benda Mortal Kombat


Mortal KombatNastupom u Novom Sadu, beogradski sastav Mortal Kombat ovog vikenda započinje turneju po Srbiji.

Mortal Kombat će nastupiti u Novom Sadu u petak, 23. novembra u klubu „The Quarter“. Kao predgrupa sviraće mladi novosadski sastav Next Kodex. Nakon Novog Sada bend se seli u Šabac gde će nastupiti dan kasnije, u subotu. Koncert će biti održan u Kulturnom centru. Sledeća stanica benda je Zaječar, tamo nastupaju 14.12. u Omladinskom centru, a zatim odlaze u Majdanpek 15.12. gde sviraju u Centru za kulturu. Suboticu su ostavili za kraj i tamo će održati koncert 22.12. u klubu „Mladost“.

Cena ulaznica na kompletnoj turneji košta 200 dinara i može se kupiti na dan koncerta ispred ulaza u koncertni prostor. Fanovi će moći da kupe i majice benda po ceni od 500 dinara.

Mortal Kombat

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Mortal Kombat je februara 2011. godine izdao svoj prvi album od četrnaest pesama pod imenom „Smrtonosna šorka“. Pesme po kojima se bend Mortal Kombat prepoznaje su: „Nemoj biti emo“, „Evrovizija“ i „Post’o sam metalac“.

(Visited 124 times, 1 visits today)