Tri koncerta benda “Eleven”


Eleven (11) - Težina okovaŠabački bend „Eleven“ održaće ovog vikenda tri koncerta sa pank bendom „Bütli” iz Ljubljane. Prvi nastup zakazan je za petak, 12. oktobar u beogradskom klubu “Žica”. U subotu će svirati u Kulturnom centru u Šapcu zajedno sa bendom „Sprž”, dok je nedelja rezervisana za novosadski klub „Crni bik”.

Bend „Eleven” je nastao 2008. godine i iza sebe imaju brojne nastupe kako u zemlji tako i u inostranstvu. Osnovao ga je Milan Firca Arnautović, bubnjar benda „Goblini”. Pridružili su mu se gitarista Miloš Cvetuljac, bas gitarista Miki Stanković i pevač Predrag Daničić. Iako na samom startu nisu krenuli uzlaznom putanjom, 2010. godina je za njih bila veoma produktivna. Pobeđuju na „Vojvodina Open” festivalu, osvajaju prvo mesto za spot „Plovim sad” u emisiji „Gruvanje”, dospevaju na muzički kanal MTV Adria i konačno 2011. godine snimaju prvi album pod nazivom ”Neko čudno vreme/Poslednji put”.

U okviru male vikend turneje promovisaće i novi album „Težina okova” koji se slobodno može preuzeti sa službene stranice benda: http://www.elevenmusic.net/. Nastup u beogradskom klubu „Žica” počinje u 21 čas i cena ulaznice je 200 dinara, dok koncerti u Šapcu i Novom Sadu počinju u 22 časa i ulaz se plaća 150 dinara.

(Visited 47 times, 1 visits today)