Tri decenije albuma Reckless pevača Brajana Adamsa


Bryan AdamsSa svojim bendom Brajan Adams (Bryan Adams) ove godine proslavlja tri decenije od izlaska četvrtog albuma Reckless i tim povodom organizovao je svetsku turneju i gostovanje u mnogim gradovima među kojima su Ljubljana i Beč. Album Reckless iznedrio je hitove „Heaven“ i „Summer of ’69“ koji su najviše proslavili kanadskog pevača čije su pesme postale planetarni hitovi.

Na žalost, na ovogodišnjoj turneji Adams neće posetiti Srbiju, ali će naša publika, uz malo volje i novca, imati priliku da ga čuje u Sloveniji 14. decembra, a zatim i u Austriji, dan kasnije. Cena karte za nastup u Ljubljani je nešto jeftinija i može se kupiti već od 40 evra, dok je za Beč potrebno izdvojiti minimum 60 evra.

Pored muzike, Adamsova velika strast je i fotografija. U Nemačkom gradu Ulm trenutno je u toku njegova izložba pod nazivom „Faces of War” koja prikazuje portrete vojnika koji su ratovali u Avganistanu i Iraku. Na otvaranju izložbe, koja će trajati do 7. avgusta, govorio je i pevač pred više od 500 poklonika njegovog stvaralaštva, koji su od ranih jutarnjih sati čekali u redu, da bi videli autora i nove fotografije.

(Visited 93 times, 1 visits today)