Trenchtown festival objavio nova imena


TrenchtownNakon prva tri imena (Eva Braun, Jinx i Roots Rocket), Trenchtown festival objavio je nova: Eyesburn, Atheist Rap i Superhiks!

12. regionalni festival odžraće se od 30. aprila do 02. maja u Etno kampu nedaleko od Palića, a online karte su već krenule u prodaju, dok fizička kreće 02. aprila.

Crossover sastav Eyesburn nastupiće prvog festivalskog dana, 30. aprila na Velikoj bini. Bend je napravio pauzu u radu od 2007. godine do prošle godine i sjajnog povratničkog koncerta u beogradskom SKC-u. Nastup koji svakako uz Evu Braun na istoj bini ne treba propustiti.

Punk rock veterani, Atheist Rap nastupiće drugog festivalskog dana 01. maja, na praznik rada. Da sa ponosom mogu da sviraju na taj praznik, pokazuje i njihova velika koncertna aktivnost. Sviraju na Velikoj bini.

Kultni makedonski sastav Superhiks koji će na festivalu svirati rame uz rame sa pomenutim Eyesburn-om i Evom Braun, dakle, prvog dana festivala, na Velikoj bini, 30. marta. Poznati su širom regije, a u svojoj zemlji imaju kultni status.

Nema sumnje da će i ovogodišnji line-up biti i više nego dobar, tako da nema razloga za brigu i iščekivanje ostalih imena, već na vreme obezbedite svoje karte i mesto u kultnom kampu.

(Visited 48 times, 1 visits today)