Treći sing benda Editors – „Life Is A Fear“, koncert u Zagrebu 2. decembra


EditorsNovi, ukupno treći singl benda Editors sa nadolazećeg albuma In Dream je pesma „Life Is A Fear“ čiji video spot je predstavljen u avgustu. Editors se vraćaju u regiju, u zagrebačku Tvornicu kulture 2. decembra u sklopu velike evropske turneje.


Kao i na prethodna dva singla, „No Harm“ i „Marching Orders“, režija spota „Life Is A Fear“ prepuštena je u ruke Rahiju Rezvaniju (Rahi Rezvani). Pesma će se naći na novom, petom studijskom albumu In Dream koji će službeno biti objavljen 2. oktobra.

U svojoj biografiji Editors već imaju tri upisana nastupa u Zagrebu od kojih je u kolektivnoj svesti najsvežiji onaj rasprodati iz septembra prošle godine. Tom Smit (Tom Smith), Rasel Lič (Russell Leetch), Ed Lej (Ed Lay), Džastin Loki (Justin Lockey) i Eliot Vilijams (Elliot Williams) dobro su upoznati sa binom Velikog pogona kojoj se vraćaju na jednom od najvećih zagrebačkih koncerata za kraj godine.

U Tvornicu bend stiže u sklopu dugačke evropske turneje koja kreće već 9. oktobra nastupom u Belfastu. Serija koncerata sadrži više od 30 nastupa, od Velike Britanije, Francuske, Holandije, Nemačke, Španije do nama bližih Austrije, Slovenije i Mađarske.

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 150 kuna, dok će se na dan koncerta trebati izdvojiti 170 kuna.

Prodajna mesta:

(Visited 81 times, 1 visits today)