Tradicionalni rođendanski koncert grupe Atheist Rap u Novom Sadu


Atheist RapPosle serije nastupa po regionu, a pre nastupa na Calling festivalu u Beogradu i INmusic festivalu u Zagrebu, grupacija Atheist Rap će posle nešto više od godinu dana svirati ponovo samostalni klupski koncert pred svojim sugrađanima.

Povod za koncert je 24. rođendan benda. “Ateisti” su navikli da krajem svakog maja proslavljaju i obeležavaju rođendan sa svojom publikom u Novom Sadu. Članovi Atheist Rap-a naglašavaju da su im rođendanski koncerti uvek posebno veseli i pozivaju publiku na još jedno druženje u poluintimnoj atmosferi.

Koncert će se održati u petak, 24. maja sa početkom nastupa u 23h, u “Sonji” (Vladimira Perića Valtera 3, preko puta PMF-a). Pre nastupa Atheist Rapa, od 21h slušaće se muzika po izboru DJ Pedericco Rashida. Mesto održavanja koncerta je odabrano po tome što su “Ateisti” neraskidivo vezani za prostor u kojem su održali jedan od svojih dražih koncerata, pre ravno 22. godine, još davnog 24. marta 1991. godine. Prošlogodišnji 23. rođendan benda, proslavljen na istom mestu je takođe bio jedan od onih koji će prisutni dugo pamtiti.

Broj ulaznica će biti ograničen.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara mogu se kupiti u prodavnici “Mungos” (Zmaj Jovina, br 2 u pasažu) i u samom klubu “Sonja”.

(Visited 66 times, 1 visits today)