Tradicionalni antievrovizijski koncert benda Mortal Kombat 18. maja u bašti SKC-a


Mortal Kombat @ Bašta SKC-a, BeogradBend Mortal Kombat održaće u subotu, 18. maja, „antievrovizijski“ koncert u bašti SKC-a Beograd (Kralja Milana 48, 20h, ulaz 500 dinara). Kao gosti nastupiće grupa Putrid Blood iz Šida.

„Crni oblaci su opet prekrili Balkan! Medijski trulež predvođen izopačenim umovima na velika vrata nam potura novu sezonu jeftinog uživanja iskrivljenih vrednosti. Vreme je da uzvratimo udarac! Ovom prilikom najavljujemo četvrti po redu, tradicionalni, antievrovizijski koncert Mortal Kombata! Biće to do sada najveći koncert u istoriji benda, a isti će se održati pod otvorenim nebom u bašti beogradskog SKC-a na veče evrovizijskog finala. Moderna audio/video/svetlosna/štatijaznam/sajber/piro tehnologija će na pravi način podupreti ovaj glamurozni događaj! Snimaćemo i DVD koji će naknadno biti besplatno dostupan na našem sajtu. Imaćemo i razne goste iznenađenja. Sve u svemu, najbolji provod u životu je, kao i uvek, zagarantovan!“ prenosi se u saopštenju benda.

Karte u pretprodaji mogu da se kupe na blagajni SKC-a, Kralja Milana 48, po ceni od 400 dinara i preko bendove onlajn prodavnice po ceni od 400 dinara + usluga kurirske službe 192 dinara po paketu. Karte se, takođe, prodavaju i na veče samog koncerta, na ulazu u baštu SKC-a, po ceni od 500 dinara.

„Na koncertu će u prodaji biti i majice benda, što starog, što do sada neobjavljenog dizajna, po ceni od 500 dinara. Nakon koncerta, po prvi put, priređujemo i afterparti u beogradskom klubu Vrtoglavica“.

(Visited 71 times, 1 visits today)