Tom Jones u Beogradskoj areni!


Nakon 45 godina bavljenja muzikom i niza uspešnih singlova, vlasnik jednog od najoriginalnijih glasova svih vremena izdao je novi album “24 hours” koji će predstaviti i beogradskoj publici na koncertu 13. novembra 2009. u Beogradskoj areni!

Seru Tomu Džounsu uspelo je nešto što samo retkima uspeva – ponovno je nadmašio samog sebe. Naime, nakon 45 godina bavljenja muzikom i saradnje sa svim poznatim muzičkim imenima od Elvisa do Kardigansa, izdao je novi album “24 Hours” koji je kritika jednoglasno proglasila – najboljim do sad!

Razlog je taj što se po prvi puta ovaj muzički majstor oprobao i u ulozi tekstopisca većine pesama na albumu koje, svaka na svoj način, simbolizuju njegov život i sadrže mnoštvo autobiografskih elemenata, a koje će premijerno pred publikom u Beogradu izvesti 13. novembra ove godine u Beogradskoj areni s početkom u 20 sati.

Počevši svoju muzičku karijeru pevušeći u rudnicima rodnog grada Pontipida gde je radio, ovaj Britanac se tokom niza godina muzičke karijere okušao u svim muzičkim pravcima i žanrovima i to s velikim uspehom. Na pragu 70. godine odlučio je krenuti na intimno retrospektivno putovanje kroz svoj život, a rezultat je novi album na kojem je i pesma “The Road“ koju je posvetio svojoj obožavanoj supruzi s kojom je u braku preko 50 godina. To se zove ljubav. Kako mu je ideju za početak stvaranja albuma dao frontmen grupe U2 Bono jedne hladne noći u noćnom baru kad ga je počeo ispitivati o njegovim muzičkim počecima, odlučili su tu suradnju realizovati i u pesmi “Sugardady“ koju su napisali upravo Bono i gitarist Edž.

Turneju na kojoj predstavlja ovaj autobiografski album počinje u junu koncetima u Sjedinjenim Američkim Državama, a završava serijom koncerata u Las Vegasu.

Tom Džouns je uistinu vrhunski muzičar koji publici pruža jedinstveno i neponovljivo vokalno iskustvo, bilo da peva u kasinu u Las Vegasu ili na prepunom stadionu „Vembli“. Bio je jedan od najvećih muzičara 20. veka, sad je jedna od najvećih legendi 21. veka koja će zasigurno oduševiti mnogobrojnu publiku u Beogradskoj areni. Ulaznice za ovaj veliki bluz spektakl u Areni kreću u prodaju od 18. maja na svim prodajnim mjestima Card Servisa, Bilet Servisa i Eventima, kao i putem njihovih Internet stranica. Cene ulaznica podeljene su u sledeće kategorije:

  • Parter Gold 4.000,00 Din.
  • Parter Silver 3.500,00 Din.
  • Parter 3.000,00 Din.
  • VIP Tribine 4.000,00 Din.
  • Tribine nivo 200 3.000,00 Din.
  • Tribine nivo 400 2.500,00 Din.
  • Lože 8.000,00 Din

Izvor: Nadlanu.com

(Visited 28 times, 1 visits today)