Tindersticks u Novom Sadu!


Tindersticks @ Pozorište Mladih, Novi SadNovi Sad će imati jedinstvenu priliku da ugosti legendarni indie rock sastav Tindersticks, 11. maja u Velikoj sali Pozorišta Mladih (Ignjata Pavlasa 4).

Organizacija Škripa & Knap će nam predstaviti ovaj izuzetan sastav u sklopu njihove evropske turneje povodom izlaska novog, devetog studijskog albuma pod nazivom „The Something Rain“, koji je izašao u februaru ove godine. Početak turneje je 9. maj i Beč, u regiji su još 14. maja u Zagrebu u Tvornici kulture, dok će sutradan posetiti Ljubljanu i Kino Šišku, i za sada se završava 25. jula na Poolbar festivalu u Austriji.

Cena karte je 1700 dinara u pretprodaji, 2000 dinara na dan koncerta na ulazu.

Prodaja karata kreće sutra, 09. aprila, a prodajna mesta su:

Biće to prilika da svi fanovi i poklonici ove muzike, među kojima je i autor ovog teksta, čuju uživo hitove „Medicine“, „Frozen“, „Chocolate“ sa novog, „Keep You Beatiful“, „Black Smoke“ sa prethodnog, „The Hungry Saw“, „I Know That Loving“, „Dying Slowly“ sa prethodnih, koje su mnogi do sada mogli slušati samo putem svojih kolekcija.

Staples, Boulter, Fraser, Macauley i Hinchliffe osnovali su bend još 1991. godine i od tada su izdali šest studijskih albuma dok se pevač i frontmen Stuart Staples nije odlučio za solo karijeru. Bend se ponovo okupio 2006. godine, da bi nakon toga izdali još tri albuma, uključujući i poslednji. Trenutnu postavu od originalnih članova čine: Staples, Boulter, Fraser.

(Visited 68 times, 1 visits today)