Threesome (podrška: Koma) u CK13


Threesome - AdriaticaBeogradski surf-rok bend Threesome, sviraju u petak, 29. juna u novosadskom Omladinskom centru CK13. Kao podrška nastupiće novosadski instrumentalni bend Koma. Threesome prvenstveno sviraju instrumentale u stilu ranog surf rock-a, kombinovanog sa new wave-om, punk-om i onim što se zove math rock.

Threesome je oformljen 2010. godine, da bi posle nekoliko meseci izdali EP za Supersizeshe, beogradsku indie izdavačku kuću. Popboks.com ih je proglasio za najbolji mladi bend, osvojili su prvo mesto na banjalučkom Demofestu, a onda izdali i prvi album „Adriatica“ 2011. godine za američki Double Crown Records.

Na njih su uticali Man Or Astroman, Slacktone, The Ventures, Dick Dale, Black Flag, Descendents, Pixies.

Threesome jun prvode na evropskoj turneji, posle koje sviraju 29. juna za novosadsku publiku.

Grupa Koma osnovana je u Novom Sadu 2009. godine. „Naša ideja je da svojim delom, insturmentalnom muzikom i bez upotrebe reči koje su u današnje vreme izgubile smisao, predstavimo slušaocima emotivni doživljaj sveta u kome živimo i stvaramo. Svaka pesma predstavlja određenu SLIKU – impresiju ili događaj iz života“ poručuje iz benda. Učesnici Exit i Nišvil festivala, od aprila ove godine koncertno aktivni po klubovima širom zemlje.

Ulaz je 250 dinara i budite u CK13 pre 22 časa.

(Visited 42 times, 1 visits today)