Thievery Corporation – „Depth Of My Soul“


Thievery Corporation - Depth Of My SoulThievery Corporation, elektro duo iz Vašingtona, objavili su novu pesmu “Depth Of My Soul”, koja će se naći na njihovom novom albumu radnog naziva “Saudade”, najavljenom za 1. april, pod okriljem izdavačke kuće “ESL Records”. Album će sadržati 13 pesama.

Ovaj album je zaista o Erikovoj i mojoj ljubavi prema bosa novi, džezu i filmskoj muzici kasnih šezedestih i ranih sedamdesetih godina”, izjavio je Garza (DJs Rob Garza).

Na poslednjih sedam albuma članovi Thievery Corporation uspešno su eksperimentisali sa različitim muzičkim pravcima, od daba i regea, pa sve do muzike Bliskog istoka.

Na pesmi “Depth Of My Soul”, peva Šena Haligan (Shana Halligan), nekadašnja članica benda Bitter:Sweet. Boja njenog džez vokala je izuzetno dramatična i senzualna. Jednom rečju, osvojiće vas ova filmska priča na prvu.

“Za mene postoji mnogo skrivenih značenja u ovoj pesmi. Delimično je inspirisana ljubavlju, ali takođe i psihodeličnim momentima sa raznih saundtrekova. Cenim dosta filmova iz tog doba. Čak i sam izgled, stajling, lokacije – sve”, izjavio je Garza.

(Visited 60 times, 1 visits today)