The Vaccines predstavlja novu numeru „Melody Calling“


The Vacccines predstavlja novi singlBritanski indi rok bend The Vaccines objavio je novi singl “Melody Calling”.

The Vaccines su bend oformljen u Londonu 2010. godine. Njihov prvi album je izdala izdavačka kuća Columbia records, pod nazivom “What did you expect from The Vaccines?”. Od svog osnivanja imali su puno nastupa, i svirali su sa poznatim bendovima, The Rolling Stones, The Stone Roses, Arctic Monkeys, Red Hot Chilli Peppers, Muse, i drugi. Njihov drugi studijski album, „Come Of Age“ je objavljen u septembru 2012. godine i našao se na 1. mestu UK Album Chart liste.

Pesma “Melody Calling” počinje gitarskim rifovima, i nastavlja ubrzanim ritmom, veselo ali strogo naglašenom ritam sekcijom. Numera je vesela sama po sebi i poziva na pesmu, muziciranje i dobro raspoloženje. Snimljena je u Eldorado Studiju u Los Anđelesu, a producenti su Džon Hil (John Hill) i Rič Kosti (Rich Costey), producenti koji su radili sa muzičkim zvezdama kao što je Rihanna, Muse, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys.

Bend za sebe kaže da uticaj na njihovu muziku ima “rokenrol od 50-ih do američkog hardkora 80-ih i sva dobra pop muzika.”

(Visited 55 times, 1 visits today)