The Pogues „protresao“ Zagrepčane


The PoguesFanovi kultnog benda The Pogues konačno su dočekali svoje miljenike u Zagrebu.

Bend predvođen pevačem Šejnom Mekgovanom odražao je u četvrtak spektakularan koncert u Zagrebu pred prepunom dvoranom.

Dugogodišnje čekanje da se irski pank – rok bend pojavi i u Zagrebu se isplatilo, piše hrvatski „T portal“. Izlazak benda na binu izazvao je opštu euforiju među publikom, ali ni upola toliko kao kada je na binu kročio čuveni vokal i započeo koncert.

Čovek za koga kažu da nije štedeo alkohol, ali da ni alkohol nije štedeo njega svo vreme koncerta pevao je iz senke, nijednom obasjan reflekorima. Nije se trudio ni da najavljuje numere, niti da koketira sa publikom, jednostavno je pevao.

Jednoiposatni spektakl publika u dvorani je ispratila sa jednakim oduševljenjem od prvog do poslednjeg minuta. Nakon sat vremena od početka koncerta bend se povukao i sačekao očekivani bis, međutim, publika ih je vratil još jednom – vanredno!

Drugi bis bio je vrhunac euforije. Nakon kultnog izvođenja „Rainy Night in Soho“ otpevali su hita „Fiesta“, a na desetine plastičnih pivskih čaša je letelo iz publike na sve strane.

„Iako je njihov nastup došao sa 20 godina zakašnjenja i može se svrstati u osrednje što se samog izvođenja tiče, koncert se može oceniti kao odličan jer osmeh nije silazio kako sa lica publike, tako ni članova benda“, dodaje portal.

Pogledajte kako je to izgledalo i zvučalo u Zagrebu

{youtube}issXG1OjAHU{/youtube}

(Visited 48 times, 1 visits today)