The Mothership Orchestra, Intuder i The Fischermen na Vračar Rocks-u!


The Mothership Orchestra, Intruder & The Fischermen @ Vračar Rocks, BeogradSjajna koncertna noć je pred nama. U Centru za kulturu „Božidarac“, u petak 31. januara sa početkom u 20 časova nastupiće fenomenalni The Mothership Orchestra, odlični Intruder, kao i novosadska atrakcija The Fischermen.

The Mothership Orchestra će koncertnu 2014. godinu započeti upravo na Vračar Rocks festivalu, u susret novom albumu The Mothership Orchestra Is Running Its Own Show čiji se izlazak očekuje na proleće. Beograđani će biti u prilici da uživo čuju novi singl najboljeg domaćeg baroque – chamber pop – indie rok banda TMO, pesmu „Two Friends, ali i dobro poznate numere sa njihovog prvog albuma Song For You. Ovi introvertni prinčevi melanhonije su specifičnim muzičko-tekstualnim izrazom stekli zavidan broj poštovalca koji sa nestrpljenjem očekuju svaki novi nastup. Za koncert na Vračar Rocks festivalu TMO će po prvi put svoj nastup upotpuniti originalnim semplovima.

Srpski elektro pioniri, grupa Intruder će posle duže pauze nastupiti pred beogradskom publikom koja će na Vračar Rocks festivalu moći da čuje nove pesme na kojima bend već uveliko radi, ali i dobro znane hitove zahvaljujući kojima su stekli kultni status.

TMO i grupi Intruder pridružiće se i nova novosadska atrakcija – The Fischermen. Kompozicije Gabija Fišera, The Fischermen-a, inspirisane su klasičnim delima Éric-a Satie-a, Claude Debussy-ja, Frédéric-a Chopin-a, ali i radom Cohena, Dylana, Waits-a, Cave-a… The Fischermen – inovativan i jedinstven – prvi put u Centar Za Kulturu Božidarac!

Karte u pretprodaji 300 dinara @ FELIX Shop, TC Sremska, na ulazu 500 dinara.

(Visited 74 times, 1 visits today)