The Killers: spot za pesmu „Shot At The Night“


The KillersAmerički rok bend The Killers predstavili su spot za pesmu “Shot At The Night” koja je ujedno i prvi singl sa nadolazećeg albuma Direct Hits.

O novom albumu govorilo se još u martu ove godine kada je Vanuči (Ronnie Vannucci) izjavio za The Daily Star da bend snima novi materijal na kojem sarađuju sa Antonijem Gonzalesom (Anthony Gonzales) iz benda M83. Novi album će predstavljati kompilaciju najvećih hitova benda.

Prvi singl sa albuma “Shot At The Night” predstavlja priču o onoj jednoj prilici na koju svi čekamo i koja bi nam zauvek mogla promeniti život. Spot ide u prilog toj ideji kao uvid u život jedne sobarice zaposlene u hotelu u Las Vegasu čiji dani prolaze jednolično dok jedne večeri na putu kući ne naleti na mladog i bogatog mladića koji joj potom pokloni veče provedeno u luksuzu. Na spot se može gledati kao na modernu interpretaciju priče o Pepeljugi ili na fantaziju usamljene devojke. Instrumental je nežan spoj roka i elektronike u koji se vokal Brendona Flauersa (Brandon Flowers) savršeno uklapa.

(Visited 77 times, 1 visits today)