The Killers potvrđeni za odloženo izdanje INmusic festivala #15


Jedan od najvećih muzičkih sastava 21. veka, The Killers, premijerno u Hrvatskoj nastupiće u junu 2021. godine na INmusic festivalu #15!

The Killers su jedan od retkih savremenih američkih rok sastava koji ne zahteva puno uvoda. Iza njih je pet multiplatinastih studijskih albuma, mnoštvo globalnih hitova i pesama koje su obeležile proteklih 15 godina, nizovi rasprodatih stadionskih nastupa, headline nastupi na festivalima kao što su Glastonbury, Lollapalooza, Coachella, i dr. Uz uz već rasprodatu i zbog pandemije COVID-19 odloženu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, Killerse povodom 15. godišnjice INmusic festivala publika će gledati i u Zagrebu u junu 2021. godine gde će uz dobro poznati muzički opus predstaviti i novi materijal sa nadolazećeg šestog studijskog albuma “Imploding The Mirage”.

Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 dostupne su putem službenog festivalskog webshopaUlaznice kupljene za INmusic festival #15 ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala od 21. do 23. juna 2021. godine.

Organizacija INmusic festivala još jednom zahvaljuje brojnoj publici na velikoj podršci i razumevanju u nastaloj vanrednoj situaciji pandemije COVID-19 koja je onemogućila održavanje jubilarnog izdanja festivala u junu ove godine te moli za strpljenje dok i ostala najavljena gostovanja na festivalu ne finalizuju odlaganje turneja, a o čemu će informisati javnost putem službenih komunikacijskih kanala INmusic festivala.

(Visited 47 times, 1 visits today)