The Killers potvrđeni za novi datum održavanja INmusic festivala #15


Planetarno popularni bend, The Killers, premijerno će nastupiti u Hrvatskoj u junu 2022. godine u sklopu INmusic festivala #15!

The Killers su jedan od retkih savremenih američkih rock sastava koji ne zahteva puno uvoda. Iza njih je šest multiplatinastih studijskih albuma, mnoštvo globalnih hitova i pesama koje su obeležile proteklih 15 godina, nizovi rasprodanih stadionskih nastupa, headline nastupi na najvećim svetskim festivalima, a uz već rasprodatu i zbog pandemije COVID-19 ponovno odloženu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, The Killerse povodom 15. godišnjice INmusic festivala gledaćemo i u Zagrebu u junu 2022. godine gde će uz dobro poznati muzički opus predstaviti i novi materijal sa hvaljenog šestog studijskog albuma Imploding The Mirage objavljenog u avgustu 2020. godine te već najavljenog sedmog studijskog albuma.

Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 najavljen za jun 2020., odnosno 2021. godine, ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala od 20. do 22. juna 2022. godine.

(Visited 24 times, 1 visits today)