The Killers imaju novi singl


Popularni američki sastav, The Killers, predstavio je novi singl “My Own Soul’s Warning” koji će se naći na njihovom budućem albumu Imploding the Mirage.

Nova ploča biće za The Killers šesto po redu studijsko izdanje, a naslediće uspešan album Wonderful Wonderful iz 2017. godine. Produkciju novog albuma uz članove benda potpisuju i Šon Everet (Shawn Everett) te Džonatan Rado (Jonathan) (Foxygen), a snimanje se odvijalo u studijima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Park Sitiju. Za razliku od prethodnika ovaj album donosi i primetan broj muzičkih gostiju koji su učestvovali u njegovom kreiranju, a među njima su Lindzi Bakingem (Lindsey Buckingham), kd lang, Weyes Blood, Adam Grandusijel (Granduciel) i Blejk Mils (Blake Mills). Album je isprva trebalo da bude objavljen krajem maja, a novi datum njegove objave još nije potvrđen.

Usled aktuelne pandemije koronavirusa, kao i mnogi drugi izvođači, i The Killers su bili primorani da odlože deo svoje evropske turneje, a neki od novih datuma već su objavljeni. Među potvrđenim koncertima za nadolazeću godinu našao se i nastup na odloženom izdanju INmusica, kad će sastav premijerno zasvirati u Hrvatskoj.

(Visited 17 times, 1 visits today)