The Dears novom pesmom najavljuju album


Kanadski indie rok bend, The Dears, objavio je tekstualni video za singl „The Worst of Us“ koji će se naći na njihovom budućem studijskom izdanju.

Nova ploča Lovers Rocktrebalo bi da bude objavljena 5. maja za Dangerbird etiketu, a u pitanju je njihovo studijsko izdanje koje nasleđuje album Times Infinity Volume Two iz 2017. godine, a koji je došao dve godine posle Times Infinity Volume One izdanja. U međuvremenu, frontmen benda Murray A. Lightburn je objavio novu solo ploču, Hear Me Out.

The Dears, kao i uvek, predvode pevač i gitarista Lightburn i njegova supruga Natalia Yanchak pijanistkinja. Na Lovers Rock izdanju pridružili su im se dugogodišnji bubnjar Jeff “Looch” Luciani (koji je sa njima od 2011. i albuma Degeneration Street) i dva muzičara koja su svirala na Lightburnovom poslednjem solo albumu, gitarista Steve Raegele i basista Rémi-Jean LeBlanc. Sam Roberts je takođe učestvovao u procesu snimanja, a tu si i doprinosi na saksofonu koji su svirali a Alex Francoeur i Jake Clemons iz The E Street Banda.

U saopštenju za medije Lightburn navod da buduća ploča ima mnogo toga zajedničkog sa izdanjem No Cities Left iz 2003. godine, drugim u karijeri benda koji verovatno ostaje njihova najomiljenija ploča.

(Visited 16 times, 1 visits today)