The Black Keys najavili da su spremni za novi album


The Black KeysIpak, bubnjar Patrik Karni (Patrick Carney) kaže da bi turneja mogla da odloži studijska snimanja.

The Black Keys navode da su spremni da počnu novi album.

U intervjuu za Billboard, bubnjar Patrik Karni izjavio je da on i vođa benda Den Oerbah (Dan Auerbach) žele da odmah počnu rad na narednom albumu, nakon poslednjeg Turn Blue, ali priznaje da će njihovi planovi verovatno biti odloženi zbog obaveza koje imaju oko turneje.

„Da je do Dena i mene i da ne moramo da razmotrimo činjenicu da moramo da završimo celokupnu turneju, verovatno bismo ušli u studio u januaru“, rekao je Patrik. „Mislim da ćemo u vreme kada ova pesma bude izašla, biti spremni da spremimo još jednu. Osnovali smo bend jer smo želeli da pravimo albume“, dodao je. „Želeli smo da uradimo jednu pesmu, ali smo onda saznali da moramo na turneju. Ni prvi put nismo nastupili pre nego što je naša prva pesma snimljena, tako da je uvek sve bilo vezano za snimanje pesama, i to je bio proces u tome da postanemo dobri izvođači.”

Govoreći o planovima za album, u međuvremenu, Patrik je rekao: „Nije baš da imamo ideju u kom pravcu želimo da idemo ili slično. Želeo bih da naša naredna pesma bude… Ne želim previše unapred da planiram. Uvek želimo nešto drugačije.”

The Black Keys su nedavno objavili planove za turneju u Velikoj Britaniji u februaru, 2015. godine. Bend će ponovo nastupiti u pet arena. Američki duet, koji je objavio svoj zadnji album Turn Blue početkom godine, počeće turneju u Mančesteru u Phones 4u Areni, 27. februara, pre svirke u Birminghamu, Glazgovu, Londonu i Lidsu.

(Visited 88 times, 1 visits today)