Texas dolaze u Beograd


S obzirom da su, iz zdravstvenih razloga, morali da otkažu svoj nastup na Arsenal Festu u Kragujevcu, Texas ipak nisu želeli da razočaraju svoje fanove – svoj prvi koncert u Srbiji održaće 29.septembra u Hali sportova ’’Ranko Žeravica’’.

Sastav Texas formiran je u Glazgovu 1986. godine, a ime su pozajmili od filma Paris, Texas reditelja Vima Vendersa. Debi album Southside objavili su 1989. godine, a na toj ploči nalazi se numera “I Don’t Want a Lover” koja je bila internacionalni hit. Ovo izdanje zauzelo je mesto broj tri na britanskoj top listi. Naredna dva izdanja Mothers Heaven i Ricks Road nisu ponovili taj uspeh, ali se sreća benda ponovo menja nakon objavljivanja ploče White on Blonde 1997. godine i do sada je najprodavaniji album u njihovoj karijeri.

Naredno izdanje The Hush iz 1999. takođe je postiglo zavidne uspehe završivši kao trostruko platinumsko izdanje. Nakon dva sledeća albuma Careful What You Wish For i Red Book bend odlazi na pauzu, a vodeća pevačica Šarlin Spiteri (Sharleen Spiteri) pokrenula je vrlo uspešnu solo karijeru. Poslednja dva izdanja The Conversation i aktuelno Jump on Board iz prošle godine takođe su ostvarili zapažene rezultate.

Ulaznice za ovaj spektakl moći će da se nabave na svim prodajnim mestima Eventima (www.eventim.rs)  i Hale sportova (www.scnovibeograd.rs)  po sledećim kategorijama:

–       Parter – 1.990,00 RSD

–       Fan Pit – 2.500,00 RSD

–       Tribine – 2.990,00 RSD

–       VIP – 3.990,00 RSD

(Visited 148 times, 1 visits today)