Ten Club ugostiće Lunch uz podršku Young Husbands i Technicolor Lies


lunchU nedavno otvorenom klubu u zgradi Bigz-a pod imenom Ten Club večeras 08. maja 2013. godine održaće se koncert francuskog pank benda Lunch, kome će lokalnu podršku pružiti beogradski bendovi Young Husbands i Technicolor Lies.       

Lunch su od 2009. objavili 3 EP izdanja i jedan full-lenght album, a na trenutno aktuelnoj evropskoj turneji promovišu novi EP pod nazivom „19 Heures au Quebec“. Karakteriše ih brz i melodičan pank zvuk, kao i tekstovi na francuskom jeziku.

Bend Young Husbands je formiran 2008. godine u Beogradu i u narednih nekoliko godina radio je na svom specifičnom muzičkom izrazu koji karakterišu energične pesme brzog tempa sa glasnim emotivnim nabojem, oštrinom pank roka i često eksperimentalnim pristupom post-hardkora. Ove godine izdali su svoj prvi singl pod nazivom „Buddy Was Stil Breathing“ koji se može besplatno preuzeti sa bandcamp strane benda:

Technicolor Lies je petočlani pank bend iz Beograda koji se u protekle dve godine istakao svojom specifičnom vizijom pank zvuka prošaranog brojnim različitim uticajima, kao i izuzetno energičnim živim nastupima. Krajem prošle godine izdali su EP pod nazivom „Eclectic Youth“ koji se može slobodno preuzeti sa sajta:

Koncert počinje u 21h, a karte se kupuju na ulazu po ceni od 250 dinara.

(Visited 27 times, 1 visits today)