Tegan And Sara: spot za pesmu „Goodbye, Goodbye“


Tegan and SaraKanadski sastav Tegan and Sara predstavile su spot za pesmu „Goodbye, Goodbye“ sa albuma Heartthrob objavljenog u januaru ove godine.

„Goodbye, Goodbye“ je drugi singl sa poslednjeg albuma nakon pesme „Closer“ objavljene u septembru prošle godine. Tegan And Sara nam ovaj put govore o načinima na koji ljudi raskidaju u modernom svetu današnjice praćenom revolucijom u komunikaciji. Sve razvijenija tehnologija potpomogla je istrebljenju bliskosti i ohrabrila instant prijateljstva i veze, kao i vrlo brze i hladne prekide istih.

Kako Sara Kvin (Sara Quin) izjavljuje, „Novi singl govori o odbačenosti i mogućnosti da nekoga potpuno izbacimo iz svog života nakon raskida, ali isto tako i o svesti o poremećenoj prirodi intimnosti koja proizilazi iz komuniciranja o dubokim emocijama preko telefona ili računara. Komunicirajući na taj način mi zapravo učimo više o nama samima nego o drugima. Naši telefoni i kompjuteri samo su ogledala nas samih.“

Kao i što smo ranije najavili, Tegan and Sara vraćaju se u Evropu ove jeseni na turneji na kojoj promovišu izuzetno uspešan poslednji studijski album Heartthorb. U Zagreb, u Tvornicu kulture dolaze u četvrtak 07.11. na svoj prvi ikada nastup u ovom delu Evrope, koji će biti ekskluzivan za našu regiju.

(Visited 93 times, 1 visits today)