Tea Break, Viseći Vrtovi Vavilona i Against The Odds sutra u CK13


tea_breakU novosadskoj Crnoj Kući sutra će biti održan koncert pod nazivom „Don’t let Aids happen to you“ . Na ovom koncertu nastupiće Tea Break, Viseći Vrtovi Vavilona i Against The Odds.

Ceo koncept ima za cilj povećanje svesti o ovoj bolesti i načinima borbe protiv nje.
Tea Break, bend iz Beograda rado je viđen gost u Novom Sadu ovih dana izbacuje live izdanje „Second Hand Hero Sessions – live @ Bulevar Umetnosti“ i ovaj koncert u CK13 praktično predstavlja neku vrstu promocije tog albuma.

Viseći Vrtovi Vavilona, punk rock bend iz Beograda prvi put nastupa u Novom Sadu i tom prilikom promoviše debi album „Indigo Deca”, koji je izdat letos u saradnji sa regionalnim MTV sajtovima.

Against The Odds, odličan novosadski bend posle skoro godinu dana ponovo nastupa sa sastavom Tea Break. Ovaj sastav pre nekoliko meseci snimio je spot za numeru „Face Age“ koji je pokupio pozitivne kritike, a članovi benda ponosni su jer je BlankTV ovaj spot objavio na svom You Tube kanalu.

Početak koncerta je zakazan za 22h, a karte po ceni od 250 dinara se mogu kupiti na ulazu u CK13.

Tea Break sprema i posebno iznenađenje – matine mini akustični nastup i druženje sa prijateljima i fanovima u 17h u cafe/bike shopu Culture Exchange.

(Visited 68 times, 1 visits today)