Tea Break – „The Sign“ – MTV web premijera


Tea BreakBeogradski punk bend Tea Break, danas tačno u podne, predstaviće svoj novi spot za pesmu „The Sign“, drugi singl sa aktuelnog izdanja „Second Hand Hero“ na regionalnim MTV sajtovima.

Ovim spotom Tea Break nastavljaju promociju svog drugog studijskog albuma „Second Hand Hero“, a velika beogradska promocija albuma biće održana u okviru manifestacije „Vračar Rocks“ u petak 23. marta u CZK Božidarac, sa početkom u 20h.

Povodom MTV web premijere članovi benda Tea Break izjavili su:

„S obzirom na to da je pesma ‘The Sign’ možda naš najveći koncertni hit, zaslužila je i spot, tako kažu naši verni fanovi. Ideja spota potiče od Igora (vokal i gitara) i Mlađe (basista) benda. Želeli smo da na jedan pomalo iskarikiran i naivan način prikažemo situaciju u muzičkoj industriji, ne samo kod nas, već i u svetu, kao i to da rad u autorskom bendu nije nimalo lak. Zlih i licemernih menadžera ima svuda! Pazite se! Spot je sniman u jednoj polunapuštenoj zgradi u centru grada koja je imala autentičan izgled 80-ih. Video je sniman početkom februara u surovim uslovima, bez grejanja i na minus beskonačno. Uprkos tome, ekipa koja je radila na spotu uspešno je realizovala celu ideju. Snimatelj je kao i na prethodnom spotu bio naš veliki prijatelj, fotograf Marko Todorović. Za montažu se pobrinula Iva Pavlović iz produkcijske kuće Besan Pas. Za audio efekte i mastering je zaslužan Dino Dolničar ispred AVHOUSE produkcije. Takođe, svi koji se pojavljuju i glume u spotu su naši dugogodišnji prijatelji iz raznih bendova. U planu je i treći spot, koji bi do leta trebalo da zaokruži naš album“.

  • Foto: Subzero
(Visited 40 times, 1 visits today)