TBF, Sivilo, Kerber i YU Grupa potvrdili nastup na Lake Fest-u!


Lake Fest 2016Pored najavljenih Manu Čao (Chao) La Ventura, Ramba Amadeusa i Bajage i instruktora, učešće na Lake festivalu su potvrdili i bendovi Kerber, YU grupa, TBF i Sivilo!Niški sastav Kerber ostavio je neizbrisiv trag na jugoslovenskoj rock sceni već prvi albumom Nebo je malo za sve koji je snimljen 1982. godine. Tokom karijere imali su nastupe širom Balkana, dok je nastup na Lake Festu zakzan za 12. avgust.

„Crni leptir“, „Čudna Šuma“, „Mornar“, „Pustinja“, „Kome se raduješ“ samo su neki od hitova koje je Yu Grupa ostavila publici u amanet. Ove godine oni slave punih 45 godina rada, a svoj rođendan proslaviće i na Lake Festu u subotu 13. avgusta.

Koncertna atrakcija savremene hrvatske muzičke scene hip hop ekipa TBF stiže na šesti Lake Fest. Organizatori su ovim pokazali da ostaju dosledni ranijim izdanjima i da će i ljubitelji hip hop zvuka uživati u nastupima omiljenih bendova.

Podgorički reper Balša Krkeljić poznatiji kao Sivilo objavio je debi album Tamna strana sreće koji se može besplatno preuzeti sa njegove Fejsbuk stranice. On će svoj nastup na glavnoj bini festivala imati u četvrtak 11. avgusta kada ćemo moći da čujemo i hitove kao što su M.A.L.A., Vremeplov i Sam protiv svih.

Šesto izdanje Lake Fest-a će trajati četiri dana i održaće se od 11. do 14. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću.

Cena karte ostaje nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosi 10 evra za jedno veče ili 25 evra za sve četiri večeri.

Prvi dan festivala posvećen je Desetogodišnjici obnove crnogorske nezavisnosti i ulaz je besplatan za sve posetioce festivala.

(Visited 322 times, 1 visits today)