Tarja Turunen među srpskim bajkerima!


Tarja TurunenI zvanično je potvrđeno – bivša Nightwish diva Tarja Turunen nastupiće 25. juna u mestu Debeljača, u okviru bajkerske manifestacije Moto-Rock Meeting!

Ulaznice za koncert u pretprodaji koštaće 800, a na dan koncerta 1000 dinara. U narednih nekoliko dana trebalo bi da se nađu u prodaji na sajtovima eventim.rs i ticketline.rs. Ostali detalji još uvek nisu poznati, ali za očekivati je da će Tarja srpskoj publici predstaviti aktuelni album What Lies Beneath, kao i ostatak svog repertoara.

Tarja Soile Susanna Turunen Cabuli rođena je 17. avgusta 1977. godine u mestu Kitee u Finskoj. Kako je od malih nogu pokazivala dar za muziku, roditelji su je upisali na časove klavira čim je krenula u školu. 1992. godine preselila se u Helsinki i upisala muzičku akademiju Savonlini. Svetsku slavu stekla je pevajući u sympho power metal bendu Nightwish. Danas je posvećena solo karijeri, a pod imenom Tarja objavila je tri albuma: Henkäys Ikuisuudesta (2006), My Winter Storm (2007) i What Lies Beneath (2010).

{youtube}ko4Cp0Yjggc{/youtube}

(Visited 51 times, 1 visits today)