„Tanki živci“ Parnog Valjka


Parni Valjak - Nema predajeZagrebački regionalni velikani, grupa Parni Valjak objavili su drugi singl za pesmu „Tanki živci“ sa aktuelnog albuma Nema predaje.

Parni Valjak, bend koji svojim hitovima i albumima može stati uz rame velikanima evropske i svetske scene, nakon dvogodišnje diskografske pauze, objavio je album Nema predaje. Prvi hit singl „Samo da znaš“ već pola godine dominira radijskim etrom, a Aki, Hus i društvo za sledeći singl odabrali su pesmu „Tanki živci“.

Autor pesme je kao i obično kada je Valjak u pitanju – Husein Hasanefendić Hus koji kaže: Najbitnije je reći da je ovo radio edit verzija pjesme, koja je nešto drukčija nego na originalom nosaču zvuka. U današnjem svijetu ima puno nas s tankim živcima, a publici, odnosno slušateljima bih prepustio da kažu je li ih pjesma pogodila u živac ili ne.

Ako je suditi po uspešnosti pesme „Samo da znaš“, mnogi će sledećih meseci biti ‘tankih živaca’.

Luksuzno limitirano izdanje njihovog novog albuma Nema predaje u prodaji je po ceni od 119 kuna u svim muzičkim prodavnicama, kao i na: shop.crorec.hr, iTunes-u i Amazonu, a možete ga poslušati i na Deezer servisu.

(Visited 106 times, 1 visits today)