Svi na pod poput „Barakude“ grizu svoj put do vrha muzičke scene


Svi na pod - BarakudaBeogradski elektro-pop sastav Svi na pod predstavili su spot za svoje novo ostvarenje koje simbolično nosi naziv „Barakuda“.

Svi na pod počeli su da plene našu pažnju još 2009. godine kada su se kao prvoplasirani bend pojavili na listi emisije „Jelen top 10“ i kada su iste godine izglasani za najbolji bend na domaćoj sceni. Iza sebe imaju muzičke hitove poput pesama „Ćao, Nevena“, „Ušće“, „Bez plana“ i „Ljubavi“ koje su se našle na albumu prvencu nazvanom Prvi!, kao i brojne koncerte koje uvek krasi neverovatna energija Bojane Vunturišević (vokal), kao i jedinstvena dinamika ovog sedmočlanog muzičkog kolektiva.

Njihova najnovija pesma „Barakuda“ snažno je odjeknula muzičkom scenom zahvaljujući uvek prisutnim veselim pop zvukom koji krase elementi elektronske muzike i jedinstveni vokal Bojane Vunturišević, ali i šarenim video spotom koji nam nudi inovativna vizuelna rešenja i koji predstavlja primer svetske produkcije i kvaliteta. Poput barakude i ovaj hit žustro juri da svima kaže i pokaže kako ostati pozitivan i razmišljati optimistično. „Tehnikom džuda“ (nekog muzičkog) ovaj bend se veselim stihovima i razigranim melodijama bori „protiv predrasuda“ i sivila današnjice koje guta ljudskost i rađa nepravdu i površnost. Svi na pod kao alternativni bend nudi alternativna rešenja za borbu protiv pesimizma i beznađa.

Promocija spota održana je 6. decembra u beogradskom klubu „Geca“, a 9. decembra spot je premijerno prikazan i na MTV-ju. Produkciju spota finansijski je podržala Raiffeisen banka u okviru svog brenda namenjenog mladima – Raiffeisen CLUB – kojim pomaže mladim i ambicioznim ljudima realizacijom njihovih planova.

(Visited 102 times, 1 visits today)