Sve je stalo u rokenrolu


Partibrejkers - Sitna lovaBend Kanda Kodža i Nebojša objavio je spot za novu pesmu “Sve je stalo (u r’n’r)“ kojim ujedno najavljuju i novi album Volja za noć čije se zvanično izdanje očekuje na proleće 2014. godine.

Ovaj bend, na srpskoj sceni je od 1991. godine. Do sada imaju šest studijskih albuma, a u planu je i sedmi. KKN je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj rok kulturi, nepogrešivo beležeći u svojim pesmama postupke društva naviklog na kretanje iz jednog kamenog doba u drugo…

Video su realizovali Raško Miljković, Darja Pačevski i Sašo Štih – grupa kreativnih mladih ljudi, koju je, i ovoga puta u ulozi producenta, okupio Lazar Sakan, kreativni menadžer kompanije New Moment.

Sam spot je sniman na slovenačkoj obali u mestu Piran. Samo mesto nije slučajno izabrano jer se pre svega u ovu oazu želi pobeći iz svakodnevnevnice i ostati samo svoj. Sami rifovi iz doba Hendriksa (Hendrix) kao da nas zapravo i vraćaju u vreme gde je sam rokenrol značio slobodu sa jedne i pokretačku snagu sa druge od koje je sve započinjalo.

(Visited 69 times, 1 visits today)