Svar @ Shamrock bar


Svar @ Shamrock bar, Novi SadKako to obično bude, dobar provod dođe kad se najmanje nadaš. Upravo tako je bilo sinoć. Kombinacija SvarShamrock bar se pokazala kao dobitna. Čista sedmica na lotou.

Datum: 13. april 2012
Mesto: Shamrock bar, Novi Sad

Svirka od sinoć mogla bi se opisati u jednoj rečenici. J… kevu kako sviraju! Evo Ivy…osmelila sam se i rekla. 🙂

Pre svega moram da podelim sa vama zaključak od sinoć da Shamrock bar polako, ali sigurno postaje jedan od najboljih lokala u gradu, ako to već i nije. Što se tiče same svirke, kao što sam već rekla…da, to je to.

Svar je zaista odličan cover bend, sa odličnim zvukom i još “odličnijim” repertoarom. Posle dosta vremena slušali smo bend koji nema svoje autorske pesme. Nakon velikih imena, koncerata, ova promena prijala je maksimalno. Iako su na kraju svirke sa mnom podelili misao da je svirka mogla biti i bolja, ja apsolutno stojim iza toga da je bila odlična. Počeli su lagano, instrumentalom “Zajdi Zajdi”, a završili sa AC/DC “Highway to hell”. Sve između je bilo 666 i 999.

Celoj priči poseban šmek daje društvo. Ne kaže se bezveze “nije bitno gde si nego s kim si”. Ja sam sinoć imala ekipu iz snova plus što je ovo “gde si” iz poslovice u mom slučaju bio odličan lokal, muzičari sjajni, pa tako svi vi koji sinoć niste bili, morate to popraviti sledeći put kada ovi Subotičani svrate u naš grad.

(Visited 34 times, 1 visits today)