Suuns – “Watch You Watch Me” (singl)


Četvrti studijski album kanadske grupe Suuns nosi naziv Felt, a u muziciranju koje traje od 2007. godine pravili su zanimljivu muziku, a 2011. godine su proglašeni za najbolji novi bend od strane prestižnog NME-a.

Na ovom albumu se nalazi pesma „Watch You Watch Me“ koja svakako zavređuje pažnju svojom velikom energijom i tempom koji ne posustaje od prvog do poslednjeg takta. Ovo je zapravo jedan nizbrdo galopirajući brzi elektro pop u kome se slike menjaju veoma brzo, na granici mogućnosti mozga. Uz sve to ide i pregršt sintisajzera koji su ovde u prvom planu i nadmeću se u melodijama pa je vokal ovog puta u prigušenoj, zamagljenoj poziciji. Ova numera je svakako idealna za žurke, a mogla bi da prođe i za setom nekog di-džeja.

Kako to sve zvuči uživo, srpska publika će moći da se uveri u subotu 06. aprila u beogradskom SKC-u, kada će Suuns imati svoj premijerni koncert u Beogradu.

Ulaznice za ovaj koncert se mogu nabaviti na prodajnim mestima Gigstix-a po cenam od 1 200, 1 600 i 2 000 rsd (na dan koncerta).

(Visited 35 times, 1 visits today)