Sutra kreće promotivna prodaja ulaznica za Exit 2012


Exit 2012 - prodaja ulaznicaSutra, u petak 16. decembra tačno u podne kreće promotivna prodaja ulaznica za EXIT 2012.

Saopštenje od strane Exit-a:

Za novo izdanje festivala 2012. ponovo smo pripremili super popust, i to od čak 60% od redovne cene ulaznice!

U petak, 16. decembra tačno u podne u prodaji će biti ulaznice po ceni od 4.490 dinara, i to u veoma ograničenom broju, a najbrži koji se budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da kupe do 4 ulaznice po toj ceni.

Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za Exit, a tu su i brojna druga iznenađenja. Sledeća promotivna cena četvorodnevne ulaznice je 6.990, a redovna cena 10.990 dinara. Trinaesti Exit održaće se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Četiri neverovatna festivalska dana Exita 2011. dobro pamte svi koji su plesali uz energični Pulp, romantični Portishead, fanki zvuke Jamiroquai, savršene Bad Religion, Grinderman, Arcade Fire i neponovljivi Underworld.

Prošle godine Exit je dobio svog dvomilionitog posetioca, a 170 000 nasmejanih mladih ljudi uživalo je u koncertima i nastupima nekih od najaktuelnijih izvođača savremene muzičke scene, ali i dobro poznatih muzičkih legendi. Za sve željne još uzbuđenja i inovacija tu su bili 3D disco, Silent disco, Zip-Line i naravno neprestana i potpuno avanturistička devetodnevna žurka u kampu!

Exit se u prethodnoj godini ponovo našao na listi 9 najboljih muzičkih festivala na svetu po izboru CNN-a, a tome je svakako doprinelo toliko sjajnih koncerata, pozitivne energije, novih pokreta i ideja na festivalu! Lista onih koji su ozbiljno protresli tvrđavu je impresivna, ali da Exit nije samo muzički festival, potvrđuju brojne inicijative, kampanje i programi namenjeni podršci mladima sa naših prostora. Kroz muzičke i ekološke radionice i volonterske programe prošlo je preko 2000 talentovanih ljudi.

State Of Exit Fondacija predstavila je drugu generaciju svojih stipendista, studenata koji će putovati širom sveta da bi unapredili svoja znanja i iskustva. Druga muzička konferencija „EMC“, ponovo je spojila nova muzička imena i najuspešnije predstavnike muzičke industrije, a inicijativi se kao partner pridružio SAE Institut. Takođe kao doprinos razvoju domaće muzičke scene i podrška muzičarima predstavljena je nova inicijativa CEETEP (Central and Eastern European Talent Exchange Program). Program CEETEP nastao je iz saradnje festivala Sziget iz Mađarske i Exit iz Srbije, uz podršku holandskog festivala Eurosonic Noorderslaag, a cilj je da u narednih pet godina oživi razmenu bendova između festivala iz Centralne i Istočne Evrope.

1250 volontera iz 60 zemalja zajedno sa nama organizovalo je festival i sticalo dragocena iskustva.

Exit Label, online etiketa do sada je predstavila preko 20 najaktuelnijih albuma na domaćoj i regionalnoj sceni koji su dostupni za besplatan download a mnogi od njih svirali su na najvećim festivalskim binama, ispred publike iz celog sveta. I naredne godine Exitmusic.rs biće mesto susreta najnovijih muzičkih izdanja i hiljada radoznalih posetilaca i fanova.

{youtube}Pc5aqOxjZSc{/youtube}

(Visited 15 times, 1 visits today)