Super-grupa Mooncage otvara koncert My Baby u SKC-u 17. novembra!


Mooncage (Photo: Nemanja Djordjevic)MY BABY (NL) je predstavio novi album “MOUNAIKI ~ By the Bright of Night”, 5. oktobra koji će predstaviti u sklopu svoje evropsku turneju na koncertu u subotu, 17. novembra 2018. godine u Studentskom kulturnom centru (SKC) u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.com sa početkom u 21 čas. Možete očekivati nove i uzbudljive pesme od strane jednog od najboljih bendova Evrope. Amsterdamska koncertna atrakcija MY BABY vraća se u Beograd.

Koncert će otvoriti “super-grupa” Mooncage iz Beograda!

Ulaznice:

  • 1000 RSD – pretprodajna cena (do 16. novembra)
  • 1200 RSD – na dan koncerta (17. novembar)

Prodajna mesta: Eventim, GIGS TIX, DD Tickets, Alternative Bar Low i FELIX Shop, TC Sremska.

Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: office@rocksvirke.com (ime i prezime, kontakt telefon).

Satnica:
20:00 Ulaz
21:00 Mooncage
22:00 My Baby

Muzičari koji su dugo putovali stvarajući u raznovrsnim bendovima i tako postali priznati i prepoznatljivi auditorijumu, kako igrokazom života tako i nepresušnom željom za kvalitetnom muzikom, pronašli su se na jednom kreativnom mestu u vremenu i prostoru, koje su radi preciznije orijentacije nazvali – MOONCAGE.

Bend, u okruženju okarakterisan kao “super-grupa”, nastao je 2013.-te godine, na žanrovskoj relaciji Lisabon – San Francisko – Seattle – Beograd. Ideju iskonskog rokenrola oplemenjenog post-grunge i blues zvukom, svojom vizijom i energijom propovedaju: Billy (vokal/slide gitara), Drazic (gitara), Vox (bas gitara/prateći vokal) i Sasha (bubanj).

Bend trenutno radi na produciranju svog prvog albuma koji bi trebalo da se pojavi na proleće 2019.-te godine, nakon čega sledi promocija istog i period koncertnih aktivnosti.

Facebook: https://www.facebook.com/Mooncageband/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCitQqGeGRi5D_K4yLf1zONQ/
SoundCloud: https://soundcloud.com/mooncage-band/tracks

Press: Mooncage (foto: Nemanja Đorđević)

Nije trebalo dugo amsterdamskom hipnotičkom bluz trance triju da pokori svet svojom muzikom. Njihov močvarni bluz i fankom inspirisani zvuk spreman je da na vas pusti tešku čaroliju i učini da plešete do ranih jutarnjih časova. Svojim trećim studijskim izdanjem “Prehystoric Rhythm” holandski brat i sestra Sheik (bubnjevi) i Cato van Dijck (vokal) i novozelandski gitarista Daniel “daFreez” Johnston uspeli su da rasprodaju dve evropske klupske turneje, a nastupali su na mnogim velikim festivalima širom sveta.

Album: http://smarturl.it/MYBABYMOUNAIKI

AKREDITOVANJE

Press i foto akreditacije za concert će biti odobravane u četvrtak, 15. novembra.
Svoje upite, zajedno sa objavljenim linkovima (media plan), šaljite na mejl office@rocksvirke.com najkasnije do srede, 14. novembra.

(Visited 251 times, 1 visits today)