Sun Kill Moon najavio dva nova albuma


Sun Kil MoonAmerički kantautor Mark Kozelek, koji nastupa pod pseudonimom Sun Kill Moon, najavio je dva nova izdanja za 2018. godinu.izjavi koja se nalazi na njegovom zvaničnom sajtu stoji: “Jedan od albuma sniman je po hotelskim sobama u San Francisku tokom čitave godine, sa pokretnom opremom, uglavnom na Fender Jazzmaster gitari iz 1960.” Zatim, nastavlja: “Album je sniman po hotelima kako bih se odmorio od mračne studijske atmosfere i da vidim kako će atipično okruženje prilikom tog procesa uticati na moju muziku. Pretpostavljam da će naslov ploče i spisak pesama biti poznati do februara, a trebalo bi da album bude objavljen početkom leta.”

Drugi album napisan je “tokom novembarske Sun Kill Moon turneje ove godine, delom je snimljen u Kopenhagenu, kao i u Hyde Street Studiju u San Francisku početkom decembra.” Dalje, Kozelek objašnjava da su “tekstovi bili napisani u vozovima i avionima između tih koncerata dok je muzika bila rađena ubrzo nakon dolaska na probe u raznim gradovima.”

U 2017. godini, Mark Kozelek je objavio dvostruki Sun Kill Moon album, solo EP izdanje, kao i tri dugosvirajuće zajedničke ploče sa različitim muzičarima.

(Visited 37 times, 1 visits today)