Šumadija fest u Kragujevcu 24. i 25. avgusta


Šumadija Fest 2012 @ KragujevacDrugi po redu Šumadija fest održaće se 24. i 25. avgusta u Kragujevcu na platou ispred Šumadija sajma u organizaciji Udruženja građana Šuma fest. Ove godine festival će, osim muzičkog programa, sadržati i razne sportske aktivnosti, umetničke radionice i predavanja na temu zaštite životne sredine.

Na konkursu za učešće demo bendova na drugom Šumadija festu, publika je izabrala: The Bite (Beograd), Empathy (Zrenjanin), Brainwashed (Kragujevac) i Deadly Mosh (Kragujevac).

Svi ovi bendovi nastupaće prvog dana festivala. Prve večeri, osim demo bendova, nastupiće:

Drugog dana festivala dominiraće electro i dance muzika, a nastupaju: Makao Band, TDI Party Crew (DJ Marko Španac, DJ Kizami i MC Pop), DJ Herman i DJ Muki.

Šumadija fest se održava na platou ispred Šumadija sajma. Sam prostor je idealan za održavanje letnjeg festivala pošto može da primi veliki broj ljudi. Planirano je postavljanje dva stage-a i poseban deo sa VIP tribinama ispred main stage-a. Umetničke i sportske manifestacije i prateći sadržaji će se održavati na platou i na glavnom stage-u.

Cena ulaznice za 24. avgust je 400 din, za 25. avgust 300 din, a komplet ulaznica za oba dana je 600 dinara.

(Visited 62 times, 1 visits today)