Storytellers: Kings Of Leon


Kings Of LeonOvog petka, 9. septembra u 19:40, emisija Storytellers gledaocima MTV-ja pruža poseban uvid u stvaralački proces i jedinstven nastup američkog sastava Kings Of Leon!

U emisiji Storytellers imaćete priliku da zađete u misli i osećanja koja stoje u pozadini pesama najvećih muzičkih zvezda današnjice, dok ih budu uživo izvodili pred publikom u studiju.

U prvoj epizodi tekuće sezone serijala Storytellers, snimljenoj početkom aprila u gradu Frenklin, američka država Tenesi, priliku da predstave svoju priču imali su članovi sastava Kings Of Leon.

U intimnoj studijskoj atmosferi, četvorka u sastavu Anthony Caleb Followill (vokal, ritam gitara), Ivan Nathan Followill (bubanj, prateći vokal) Michael Jared Followill (bas, prateći vokal) i Cameron Matthew Followill (solo gitara, prateći vokal) izvela je svoje najpoznatije pesme i, odgovarajući na pitanja publike, govorila o osećanjima, razmišljanjima i situacijama koje su uticale na proces stvaranja muzike benda Kings Of Leon.

Svakog petka od 9. septembra u 19:40 nastupiće po jedan novi izvođač na Storytellers pozornici, dok su reprize na programu subotom od 22:00 i ponedeljkom od 15:10.

Storytellers: Kings Of Leon – petak, 9. septembar u 19:40, samo na vašem MTV-ju!

(Visited 46 times, 1 visits today)