Stižu nova muzička izdanja iz One Recordsa


One RecordsBeogradska izdavaćka kuća One Records izdala je tri nova albuma. U pitanju su: „Peščani sat“ grupe Nevreme, „Eldorado“ sastava Armageddon i „Rokenrol je živ“ koji potpisuje Rok bulevar.

Ova izdanja možete naći u svim prodavnicama muzičkih diskova, a moćete ih poručiti i putem interneta na stranici www.onerecords.rs.

Kuršumlijsko-beogradski autorski Hard ‘n’ Heavy bend Nevreme postoji od jula 2009. godine, a čine ga: Dušan Vasiljević Tesla (ritam gitara i vokal), Andrija Vlajić (solo gitara), Stanko Milojković Keni (bas gitara), Milan Veličković (bubanj).

Armageddon postoji od 1989. godine. Formiran je pod uticajem nemačkog sympho metala, ali u sebi sadrži i druge uticaje, od klasične muzike i jazz rocka, do trash metala. Do sada su izdali četiri albuma: “Eternal Mystery” (Megaton, 1993.), “United Forces” (ST Stage Records, 1995.) i “Heavy Metal Sagu” (Rock Expresess, 2002.), a 2010. pod okriljem nemačke kuće Karthago Records u prodaji se pojavio album “Egyptian Suite”. 13.jula će nastupiti na festivalu Exit na Explosive stage-u u sastavu: Đorđe Letić (gitara, prateći vokal) Miloš Krsmanović (vokal), Zoran Dražić (gitara i prateći vokal) , Nebojša Bjeletić (bas gitara i prateći vokal), Miloš Marčeta (klavijature i prateći vokal), Tara Kerac (bubnjevi i growl vokal), tri operska pevača: Željko Andrić – bas, Vlada Zorijan – bas, Marko Skendžić- tenor.

Rok Bulevar je grupa iz Beograda sastavljena od školovanih muzičara. Osnovao je 2008. godine Marko Vidojević aka Vidi Hors, gitarista, pevač, harmonikaš, kompozitor i pesnik. 2010. godine grupa snima svoj prvi singl „Od pozadi ili s preda“ koji nailazi na dobar prijem kako kod publike, tako i kod medija. Ubrzo nakon toga bend izbacuje još dva singla, „Rumba“ i „Rokenrol je živ“. Javnosti su postali poznati preko karavana 202, svirali su po mnogim mestima u Srbiji, i bili su hit nedelje i meseca na radiu 202, upravo sa pesmom „Od pozadi ili s preda“. Grupa je svirala na par festivala od kojih bi se mogao izdvojiti najznačajniji Most Fest u Bajinoj Bašti gde je Rok Bulevar nastupio između Glen Hjuza i Partibrejkersa. Nakon tog nastupa grupa počinje i medijski da se eksponira na malim ekranima, kroz mnoge kulturno-umetničko-zabavne emisije. 2011. godine snimaju album koji se zove po istoimenoj numeri „Rokenrol je živ“. Bend čine: Marko Vidojević (gitara, vokal, harmonika), Vuk Đokić (bas gitara, vokal, violina), Zlatko Muzur Zlaja (klavijature, hammond), Srđan Prle Sekulić (bubnjevi, perkusije).

(Visited 85 times, 1 visits today)