Stiven Tajler: Odbio sam da snimam sa „Led Zeppelin-om“


Aerosmith - Steven TylerRok pevač Stiven Tajler otkrio je u jednom intervjuu da mu je čuveni gitarista Džimi Pejdž ponudio da snimi album sa njegovom grupom „Led Zeppelin“.

U emisiji Hauarda Sterna pevač je ispričao kako je pevao sa čuvenim rokerima iz Engleske nakon što su se članovi benda ponovo okupili 2007. godine. Nakon koncerta u Londonu, pevač Robert Plant je imao druge planove i nije želeo više da peva u bendu, pa su Džimi Pejdž, Džon Pol Džouns i Džejson Bonam neuspešno tražili novog pevača. „Pojavio sam se na audiciji i malo smo svirali“, rekao je Tajler. Na pitanje da li je gitarista „Aerosmith-a“ Džo Peri bio ljut zbog toga, pevač je odgovorio da jeste. „Naravno da jeste. Pričao sam sa Pejdžovim menadžerom, mojim dobrim prijateljem, i on mi je rekao da Robert (Plant) ne želi više da peva sa njima. Pitao me je: ‘Želiš li da dođeš i pevaš sa momcima?’, a ja sam naravno pristao. Ali kada me je Džimi pitao da li želim da snimam sa njima, rekao sam ne. Ja sam u ‘Aerosmith-u’, bendu koji mnogo volim“, ispričao je Stiven Tajler.

Pevač je ovih dana veoma zauzet, jer osim što sa „Aerosmith-om“ snima novi album i piše autobiografiju, on je i jedan od sudija u novoj sezoni „Američkog idola“.

Njegovo pojavljivanje u „Idolu“ dodatno je iznerviralo Perija, sa kojim je u lošim odnosima još od prošle godine.

(Visited 72 times, 1 visits today)