Stereolimit – uputstvo za upotrebu


Stereolimit - Indikacije, kontraindikacije i neželjena dejstvaNovi „lek“ pod nazivom Stereolimit na online NEETIKETI Manekena Bigza.

Reč je o prvom albumu niškog sastava Stereolimit koji je nastao 2010. godine. Odmah su se bacili na posao i u sopstvenoj produkciji u studiju „Stereolimit“ snimili svoj prvi album. Album sadrži devet pesama, a spot za pesmu „Dan se rađa“ premijerno je prikazan u 114. izdanju emisije Gruvanje i time upao na listu predloga, a ove nedelje se zvanično preselio na sedmo mesto Top liste pomenute emisije. „Dan se rađa“ je obrada pesme „New day rising“ grupe Hüsker dü. Uspešna nedelja za Miroslava (vokal, gitara), Nebojšu (gitara, vokal), Bratislava (bas, vokal) i Tomketa (bubanj).

Ovo je bio i povod da Miroslavu postavimo nekoliko pitanja.

RockSvirke: Imate li u planu koncertu promociju albuma?

Miroslav: Napravićemo koncertnu promociju. Za sada su poznati datumi za Niš i Beograd. Sve ćemo objaviti naknadno.

RockSvirke: Da li sada sledi vreme stvaralačke hibernacije ili se već sprema novi materijal?

Miroslav: Materijal koji se našao na albumu je mešavina starih i relativno novijih stvari, kao neki best of našeg dosadašnjeg rada. Hibernacije nikada nije bilo, uvek se nešto stvaralo, to nikada nije bio problem, veći problem je to ovde spakovati i prezentovati na pravi način. Neke nove stvari su već napravljene paralelno sa snimanjem ovog materijala.

RockSvirke: Zašto ste se odlučili za online izdanje albuma?

Miroslav: Danas je vrlo teško naći izdavača. Manekeni Bigza su nam izašli u susret i mi im se ovom prilikom zahvaljujemo. Pozivamo vaše čitaoce da posete sajt Manekena Bigza i besplatno preuzmu naš album.

(Visited 67 times, 1 visits today)