Stefanovski, Urban i Maya gosti na Gibonnijevom koncertu u Novom Sadu!


Gibonni @ Spens, Novi SadGibonni 01. oktobra u Novom Sadu!

Jedan od najpopularnijih i najviše nagrađivanih autora i izvodača u regionu, Zlatan Stipišić Gibonni, u organizaciji AAA produkcije održaće koncert u Velikoj sali Sportskog poslovnog centra Vojvodina – Spensa u subotu 01. oktobra 2011 sa početkom u 21 čas. Uz spektakularnu produkciju, posetioce očekuje i posebno iznenađenje – Gibonnijevi gosti će te večeri biti poznati muzičari Vlatko Stefanovski, Damir Urban i Maya Azucena!

Vlatko StefanovskiVlatko Stefanovski se pojavljuje kao specijalni gost na dva poslednja Gibonnijeva albuma zajedno sa muzičarima svetskog renomea kao što su Manu Katche, Pino Paladino, Toni Levin i drugi. Svoju neverovatnu tehniku sviranja gitare predstaviće, rame uz rame sa Gibonnijem 01. oktobra u Novom Sadu.

Maya AzucenaU velikoj sali Spensa, Gibonnijevoj muzici, koja predstavlja jedinstveni crossover popa i rocka, sa karakterističnim elementima mediteranskog muzičkog kolorita, svojim neverovatnim glasom doprineće i gošća, američka soul pevačica Maya Azucena. Poznata je po saradnji sa Gibonnijem na albumima “Unca fibre” (2006), “Acoustic/Electric” (2007) i “Toleranca” (2010). Osim na snimanjima albuma, učestvovala je i na koncertnim i televizijskim nastupima Gibonnija. Dobitnica je dva Porina 2007. godine za pesmu godine “Anđeo u tebi” i za najbolju vokalnu saradnju za istoimenu numeru zajedno sa Gibonnijem i Goranom Baretom.

Damir UrbanPisac, glumac, slikar i, kako tvrdi, neuk muzičar, Damir Urban nastupiće takođe kao Gibonnijev gost na velikom koncertu u Spensu. Harizmatični umetnik iz Rijeke široj publici najpoznatiji je po saradnji sa Gibonnijem. Oni probirljiviji ga znaju i kao frontmena kultnog hrvatskog rok benda Laufer, nakon čijeg raspada je nastavio uspešnu solo karijeru.

U okviru uspešne turneje “Toleranca Tour 2011” Gibonni je obišao region i napunio brojne velike dvorane. Sve posetioce očekuje pravi spektakl na koncertu u Novom Sadu, koji je jedan od završnih. Pored pesama sa aktualnog albuma “Toleranca”, splitski kanautor podsetiće publiku i na svoje najveće hitove “Libar”, “Ne odustajem”, “Mirakul”, “Oprosti”, “Tempera” i mnoge druge.

Gibonni @ Pula 2011

Pokazalo se da Gibonni ima vernu publiku koja ga željno očekuje budući da je u pretprodaji ostalo malo ulaznica za koncert. Ulaznice još uvek mogu da se nabave online preko sajta www.gigstix.com, na prodajnom mestu Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, blagajni novosadskog Spensa, biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata i SC Ušće – info pultpo ceni od 1990 din (parter), 2390 din (zapad 1), 1790 din (zapad 2) i 2590 din (istok).

Slična je situacija i sa VIP ulaznicama koje su skoro rasprodate, po ceni od 4990 dinara. Sve informacije o VIP ulaznicama se mogu dobiti putem mejla tix@gigstix.com i call centra 021/472 48 16.

Gibonni je nedavno održao i ekskluzivni koncert za regionalni MTV na vrhu jedne zgrade u samom centru Zagreba. “Nadam se da će gledaoci uživati u mom koncertu i takođe se nadam da se 1. oktobra vidimo na koncertu u Novom Sadu”, pozvao je Gibonni sve ljubitelje dobre svirke na novosadski koncert.

Kako Gibonni zvuči u akustičnom aranžmannu i šta publika može da očekuje 1. okobra u Novom Sadu, možete da saznate na sledećem linku http://www.mtv.rs/video/2055/gibonni-mtv-express.

Važni linkovi Gibonni:
http://www.facebook.com/gibonnins
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.253444108010231.65317.237183056303003&type=

Važni linkovi Maya Azucena:
http://en.wikipedia.org/wiki/Maya_Azucena
http://www.mayaazucena.com/

Važni linkovi Damir Urban:
http://bs.wikipedia.org/wiki/Damir_Urban
http://hr-hr.facebook.com/pages/Damir-Urban/15745212614#!/pages/Damir-Urban/15745212614?sk=wall

Važni linkovi Vlatko Stefanovski:
http://www.vlatkostefanovski.com.mk/
http://en.wikipedia.org/wiki/Vlatko_Stefanovski

(Visited 155 times, 1 visits today)