St. Patrick`s Day u Božidarcu – Irish Stew i prijatelji


Irish Stew of SindidunKako se tradicija ne bi prekinula, u okviru festivala Vračar Rocks! bend Irish Stew of Sindidun će tim povodom koncertno obeležiti dan ranije, odnosno sutra 16. marta u 20h u Centru za kulturu „Božidarac“.

Podršku u obeležavanju tradicionalnog i najvećeg irskog praznika upotpuniće plesna trupa Celtic Rhythm, kao i još jedan beogradski irish bend, Cassidy’s Brewery.

Bend je nedavno promovisao spot za pesmu „Take me high“ sa trećeg albuma „New Tomorrow“ sa kojim su imali i više nego uspešnu turneju. Spot je do sada na njihovom zvaničnom kanalu zabeležio preko 15.000 pregleda.

Ovaj šestočlani sastav čine: Bojan Petrović (glavni vokal, frula), Ana Milanović (violina), Ivan Đurić (bendžo, električna gitara, prateći vokal), Nenad Gavrilov (akustična gitara, prateći vokal), Aleksandar Gospodinov (bas gitara, prateći vokal), Marko Jovanović (bubnjevi).

Da bi uživali u sjajnoj muzici i plesu, potrebno je izdvojiti 300 dinara, koliko košta karta.

Ovo je prava prilika za one koji nisu u prilici da prisustvuju tradiciji u SKC-u i Celts-ima, ali i da se napravi dobra uvertira za subotu.

(Visited 30 times, 1 visits today)