Srpski Pab – čačanska baza za ljude sa sluhom


Srpski Pab, ČačakU decembru se vikendi u Čačku razlikuju po gostima Srpskog Paba.

Događaj meseca je gostovanje kragujevačke grupe Čovek bez sluha koji će sa svojim gostima sugrađanima, bendom Ludak u razvoju nastupiti 16. decembra.

Eto prilike i Čačanima da učestvuju u “Događaju dana” jer ChBS uveliko promoviše svoj poslednji album koji su izbacili u junu ove godine. Poslednja promocija bila je 03. decembra kada su svirali kao predgrupa Hladnom pivu u Beogradu. O ovom bendu smo zaista dosta pisali u poslednje vreme jer smo i imali o čemu. Nadam se da je to dovoljna preporuka da ne propustite taj petak u Srpskom pabu. Povodom njihovog gostovanja Srpski Pab i portal RockSvirke spremaju i iznenađenje za svoje verne posetioce/čitaoce. Čuće se uskoro. Stay tuned!

{youtube}FG9NSWk_wzA{/youtube}

Njihovi gosti, Ludak u razvoju, bend koji je nedavno izdao album “Hteo to ili ne” takođe će vas dobro razdrmati svojom svirkom. Jedna od pesama sa albuma koja se već izdvojila kao hit je “Prazan si” i za nju je urađen i spot. Ko iole prati kragujevačku muzičku scenu složiće se sa mnom da je petak 16. decembar rezervisan za mnogo dobar zvuk. Karte su u pretprodaji 150 dinara, a na dan svirke 200.

{youtube}wRz9f_lkl-E{/youtube}

Ono što sledi pre događaja meseca su svirke dva benda. U petak 09. 12. na domaćem terenu sviraće bend Posada. Sledeće veče nastupa Zašto da ne iz Aranđelovca.

Prednovogodišnji vikend rezervisan je za Radni napon iz Kraljeva (23. 12.) i Duo trio quatro iz Kragujevca (24. 12.). Za kraj godine gosti Srpskog paba moći će da čuju bend iz Novog Sada – Zona katastrofe i to 30. decembra.

U pabu se ne organizuje doček Nove godine, ali za doček Srpske obezbedili su sjajnu svirku. I kao što rekoh-stay tuned, pa ćete sve saznati na vreme.

Ulaz je slobodan za sve svirke cover bendova, a vreme okupljanja je standardno u 22h.

(Visited 107 times, 1 visits today)