Špancirfest: Flogging Molly, Leningrad Cowboys, Dubioza Kolektiv, Hladno Pivo, Partibrejkers


Špancirfest 2012, VaraždinČetrnaesti Špancirfest zakazan je za period od 24. avgusta do 2. septembra i na njemu ćemo slušati finski Leningrad Cowboys, sedmočlani celtic punk bend iz Los Anđelesa Flogging Molly, Kultur Shock – gypsy punk grupu iz Sijetla koji spajaju rock, metal i punk sa tradicionalnom balkanskom muzikom.

Nastupiće i Dubioza Kolektiv, Hladno Pivo, Partibrejkers, Disciplin A Kitschme, Rambo Amadeus i drugi muzičari čiji se spisak nalazi na kraju teksta.

Špancirfest održava se od 1999. godine na ulicama i trgovima Varaždina (Hrvatska) i sastoji se od Komedija festa, Hlapec festa (dečije predstave), Moderato festa (za lubitelje ozbiljne muzike), Jazz festivala, Ritam festa (koncerti, razni muzički izrazi) i Ulica festa (ulični umetnici, akrobate, žongleri, ulični muzičari, lutkarske predstave).

Kada je reč o kartama, prodaju se u Eventim-ovim poslovnicama, dnevna ulaznica za festival košta 30 kuna, vikend ulaznica (petak, subota, nedelja) 60 kuna, a za ceo događaj (devet dana) 150 kuna.

Ali, ukoliko karte kupite u periodu od 21. 6. do 21. 7. dobićete popust od 30 odsto!

Program Špancirfesta 2012.

(Visited 90 times, 1 visits today)