Šou Mejsi Grej za seksi ljude


Samo retki su uspevali da se odupru vrućim ritmovima i da ostanu na sedećim pozicijama…

Kraljica soul muzike Mejsi Grej sinoć je uspešno zagrejala malobrojnu publiku u Areni da se uvija uz seksi ritmove i navela ih je da se osećaju kao pravi „seksi ljudi”, kako ih je sve vreme oslovljavala.

– Poluprazna Arena nije u startu delovala kao mesto spektakla, ali već s početnim taktovima pesme „Ghetto Love”, koja je otvorila koncert, jasno je bilo da će svi prisutni dobiti ono po šta su došli – sat i po vremena dobrog soul koncerta začinjenog seksi vokalom i impresivnom pojavom Mejsi Grej.

– Mi smo se predstavili, sad vi viknite svoje ime što glasnije – pevačica je „overavala” teren.

A kad se čitava Arena zatresla, šou je mogao da počne. Samo retki su uspevali da se odupru vrućim ritmovima i da ostanu na sedećim pozicijama. Mejsi je iskusno nizala sporije stvari za „stiskavce” i vruće, brze pesme, a u publici su samo sevali mobilni telefoni. Čak i kad se okretala obradama, i one su dobijale specifičan, soul šmek.

Posebnu pažnju izazivale su „jake”pevačice u ulogama pratećih vokala, koje su koreografijom prosto zavodile oko 2.500 posetilaca.

– Svi seksi ljudi znaju to da urade – podučavala je Mejsi publiku kako da pljeskom isprati ritam.

Pritom, jedan od članova pratećeg benda podizao je povremeno sa bine transparent na kome je pisalo „Vrisak”, čime je davao znak fanovima iz prvih redova. Naravno, to nije bilo neophodno, s obzirom da je svaka numera bila ispraćena fantastičnim ovacijama.

Gledali smo i slušali pravi soul koncert. Možda bi se neki požalili na oskudnu scenografiju, na to što nije bilo video bimova, niti ikakvih spektakularnih momenata, pa čak bi mogle da padnu i kritike na račun „odrađenog koncerta” koji je, sa sve bisom, izrazito precizno trajao najavljenih 90 minuta.

Ali, ono što se definitivno ne može osporiti jeste činjenica da je Mejsi Grej priredila svojoj publici doživljaj za pamćenje.

To nije umanjio ni organizacioni minus, odnosno pometnja u gledalištu zbog činjenica da nisu radili šankovi na tribinama, pa se osveženje moralo naručivati iz partera – preko barijera i zida.

Izvor: 24sata

(Visited 79 times, 1 visits today)