Šon Rov – „To Leave Something Behind“ (singl)


sean-rowePovezanost teksta i emocije je vrlo bitna. Imati te dve mogućnosti prilikom stvaranja pesme je garant da će pesma biti snažna. Tu moć je pokazao Šon Rov (Sean Rowe), koji je napisao i odsvirao pesmu koja je svoje mesto našla u filmu The Accountant. Uz bluzerski bariton Madija Votersa (Muddy Waters), dilanovski (Dylan) način pripovedanja i stil koji podseća na Džonija Keša (Johnny Cash), rodila se pesma „To Leave Something Behind“.

Svet je surov, laži su svuda okolo, budućnost je neizvesna, a ljubav skupa, no uprkos svemu tome ostaje težnja da se nešto ostavi iza sebe, nešto za pamćenje i nešto što će bar pokušati da popravi stvari.

„Money is free, but love costs more than our bread“, stihovi koji se ponavljaju verovatnu daju jednu od mnogih definicija kapitalizma. Sve ovo je praćeno na akustičnoj gitari, minimalizam sviranja, ali više od toga, u pogledu muzike, nije ni potrebno. Ambijent spota u praznoj i mračnoj crkvi dovoljno govori i podržava sve rečeno.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on Google+0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Email this to someone