Smak razmišlja o turneji i novim koncertima


Smak @ KomBank Arena, BeogradNakon koncerta godine koji su održali u beogradskoj Kombank Areni, pred oko 20.000 ljudi, grupa Smak razmišlja o turneji i novim koncertima.

Legendarna rok grupa dobila je poziv da gostuje u svim većim gradovima regiona, a ponuđena im je i mini-turneja u Americi, prenose Novosti.

Kako je za Novosti izjavio bubnjar Slobodan Stojanović Kepa, reč je o ozbiljnim pozivima, što potvrđuju i pozivi potkrepljeni ponudama sa izuzetno profesionalnim ugovorima. Još je neizvesno da li će se ova kragujevačka grupa odazvati tim molbama.

„Za koncert u Beogradu smo se dogovarali nekoliko meseci, a onda nam je trebalo još toliko da se ‘uigramo'“ rekao je Kepa.

„Teško je sve organizovati, posle više decenija pauze. Sada znamo da možemo da se okupimo i da sviramo bolje nego što smo to ikada radili. Turneje su već nešto drugo. Stigle su nas godine, pa i obaveze koje nismo imali u mladosti. Ponude su izuzetno primamljive, ali nam je, čini mi se, važan taj mir, iznad svega. Zbog toga, teško mogu da odgovorim da li ćemo se usaglasiti oko tih koncerata. Mišljenja članova originalnog benda su podeljena, a ‘mlade snage’ koje nas prate deceniju i po su za to da krenemo.“

(Visited 21 times, 1 visits today)