Slušaj domaće: Violent Chapter i Close At Hand u Bečeju


Slušaj domaće @ Rock Club Floyd, BečejRock club Floyd iz Bečeja (Zoltana Čuke 19, Bečej) i Adrenalin Promotion nastavljaju odličan projekat pod nazivom „Slušaj domaće“. Večeras u pomenutom klubu nastupaju dva beogradska benda, Violent Chapter i Close At Hand.

Naime, oni su od 01. januara 2012. godine odlučili da u klubu uz svakodnevnu plejlistu uvrste muziku domaće Underground scene, gde će se poseban akcenat stavljati vikendom, kad je posećenost veća i kada se održavaju koncerti.

Shvativši da je jedan od glavnih razloga za strašno lošu posećenost živih nastupa ta, što je auditorijum veoma slabo upoznat sa muzikom i radom domaće scene, te su se odlučili na ovakvu vrstu promocije, sa ciljem da publiku i posetioce kluba što bolje upoznaju sa pomenutom scenom i bendovima.

Iz tog razlog, večeras od 22h, nastupaju dva beogradska benda Violent Chapter i Close At Hand. Ulaz na koncert je simboličnih 100 dinara, tako da verujemo da mnogim poklonicima iz Bečeja ili okoline neće predstavljati problem i da će podržati ovu odličnu akciju, kao i bendove.

(Visited 66 times, 1 visits today)